ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Рудик намагається "пропихнути" "свого" голову рда, всупереч закону?

Рудик намагається "пропихнути" "свого" голову рда, всупереч закону?

Лише но Сергій Ярославович «здихався» Андрія Колесника з посади голови РДА, як одразу ж заходився «протискати» на вільну вакансію «свою» людину. Очевидним фаворитом Народного депутата та потенційним кандидатом на посаду керівника Смілянської РДА, є депутат Смілянської районної ради, член партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ», директор ТОВ «Агро-Рось» — Лідія ЗАЙВА.


Та не так сталося, як гадалося. 16 вересня 2016 року на офіційному сайті Президента України, з’явилося розпорядження № 251/2016-рп «УМОВИ проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій». Згідно яких, кандидат на посаду очільника районної адміністрації, повинен мати мінімальний термін відповідного досвіду роботи, який складає три роки. Що значно ускладнює задачу.

Оскільки у будь-яких автобіографічних відомостях Пані Зайвої, інформація про наявність такого досвіду, відсутня. Про проведення відповідного конкурсу на Смілянщині на сайті Національного агенства України з питань державної служби, не повідомлялося, але не дивлячись на це, він має відбутися вже наступного понеділка. І Лідія Романівна прийме в ньому безпосередню участь не дивлячись на невідповідність. Сам конкурс проведуть суто формально, а її перемога вже гарантована. Про це стало відомо із власних джерел.

Так чому ж Народний депутат, так активно намагається взяти під контроль Смілянський район? На скільки відомо, на Сміляншині він не має особливих бізнес інтересів. Висновок один — політичні амбіції, на наступні парламентські вибори, які Сергій Ярославович прагне реалізувати за рахунок адмінресурсу. Адже це дешевше ніж вести виборчу кампанію із власної кишені.
00:00
1423

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!