ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Колесник: "Я втомився боротися з тими, хто мав би допомагати"

Колесник: "Я втомився боротися з тими, хто мав би допомагати"

Як ми вже повідомляли, вчора Президент України Петро Порошенко звільнив Андрія Колесника. Оскільки для багатьох таке кадрове рішення стало несподіванкою через доволі пристойні показники роботи А.Колесника, а коментарів ані від самого Андрія Валерійовича, ані від Черкаської ОДА наразі немає, ми вирішили проаналізувати цю подію та представити свої версії.


Політична 1.


Після місцевих виборів 2015 року після численних голосувань головою Смілянської районної ради став перший номер списку БПП Василь Мельник, обійшовши представника Радикальної Партії Володимира Грошева.

Такий результат не влаштував народного обранця Сергія Рудика, який несподівано став на сторону В.Грошева.

Через декілька місяців політичних інтриг за участю Грошева, Латенка (Партія Батькивщина) та частини депутатів від БПП, В. Мельника зняли з посади та обрали В. Грошева головою районної ради.

З того часу співпраця РДА та Ради припинилася. Подекували про підготовку навіть голосування за недовіру голові РДА.

Після вступу Сергія Рудика по фракції БПП у Верховній Раді тиск на Колесника посилився. У відкриту війну з РДА включилася помічниця приймальні нардепа Лідія Зайва, не дивлячись на те, що вона депутат від БПП і мала б підтримувати позицію голови РДА як представника Президента.

Що стало підставою конфлікту між А.Колеником та С. Рудиком не відомо. Можливо згадалася конкуренція 2012 року, коли Колесник став опонентом Рудику на виборах до ВР. Можливо наявність власної позиції та відмова А.Колесника бути інструментом PR`у для Рудика. З роллю якого цілком справляється Грошев.

Політична 2

.

Не для кого не буде відкриттям про можливе проведення дочасних парламентських виборів в Україні.

Нагадємо, що у 2012 році Колесник балатувався від Партії «Удар». Тоді цю силу очолював Віталій Кличко, який на сьогодні є лідером президентської партії «Солідарність» (колишня БПП). Можливо саме не впевненість С.Рудика у перемозі та зв`язки Колесника з Кличком змушує його об`єднуватися з опозиціонерами задля усунення можливих конкурентів.

Тим більше, що головним претендентом на посаду голови РДА нардеп називає саме свою помічницю Лідію Зайву.

Економічна.

Як відомо, з 1 травня 2016 року у зв`язку з прийняттям Закону України «Про державну службу» зменшилася оплата праці голів РДА.
З урахуванням досить прогресивних поглядів Коленика, досвідом роботи Андрій Валерійович вирішив змінити робоче місце та почав підшукувати собі іншу посаду. Можливо його пошуки дали результат.

Сам же Андрій Колесник, коментує своє рішення просто: «Я втомився боротися з тими, хто мав би допомагати»

01:00
1482

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!