ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

В Смілі з’явився новий сервіс таксі.

В Смілі з’явився новий сервіс таксі.

Кожному смілянину відома проблема цінової політики місцевих таксистів. Такої вартості на послуги даного сервісу не існує в жодному місті. В наше місто намагалася зайти і Черкаська «Десятка» і стартап «Тачку» Та все марно! В Смілі вони так і не прижилися чи то через слабкий маркетинг чи то через особливості нашого міста. 

Сьогодні в Смілу заходить новий бренд на ринку послуг перевезень — ON TAXI. 

В даному матеріалі ми хотіли б розповісти детальніше про сервіс, як тин користуватися і чим він відрізняється від звичного для нас таксі.

On TAXI — це франшиза, яка працює за принципом аналогічних сервісів, таких як UBER, Uklon та інших. 

Пасажири та водії встановлюють мобільні додатки, які дозволяють здійснювати замовлення автомобіля та контролювати перебіг його виконання.

Пасажир обирає маршрут і одразу ж бачить вартість поїздки. Вона залежить від класу автомобіля. Сервіс надає можливість обрати один з шести класів авто: економ, стандарт, комфорт, універсал, мінівен та доставка. Останній — вантажні перевезення.

Як видно зі скріншоту, зараз з району «Машбуд» до станції ім. Т.Г. Шевченко, можливо доїхати на 77 гривню в класі «Стандарт». В класі «Економ» ця поїздка коштувала б 61 гривню. Що значно дешевше за ціни, які пропонували місцеві таксі.

Водії, отримують від додатку пуш - повідомлення при надходження замовлення і вільний водій може підтвердити прийняття замовлення у відповідному класі. Пасажир в додатку отримує інформація про водія, його автомобіль і державний номер держреєстрації. На мапі відображається детальний маршрут руху автомобіля. Таким чином, замовник послуги, має можливість слідкувати за рухом замовленого авто в реальному часті.

По фіналу, пасажир з водієм, можуть обмінятися відгуками один про одного. Відгуки зберігаються в єдиній системі статистики. Користувачі з негативним рейтингом вибувають з сервісу.

Сервіс пропонує кілька форм розрахунку — готівка, картка та ApplePay. 

Для водіїв за 10% від замовлення, доступні послуги юриста та страхування на випадок, якщо клієнт не розрахувався. Страхування передбачає повну компенсацію вартості поїздки.

Для всіх клієнтів працює реферальна програма. За індивідуальним промо-кодом можна отримати знижку на послуги сервісу. 

Отримайте знижку за промо-кодом: 

17:08
2008

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!