ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Про красу і призначення жінки — очима фотографа

Про красу і призначення жінки — очима фотографа

У міському будинку культури 7 березня відбулася презентація фотовиставки приуроченої до Міжнародного жіночого дня 8 березня під назвою “Народжена для того, щоб любити”. Це вже третя авторська фотовиставка робіт смілянки, фотографа Вікторії Кривошеї. Цього разу головними героїнями світлин Вікторії стали смілянки різного віку. Наймолодшій учасниці фоторобіт трохи менше шести місяців, а найстарша учасниця є першою вчителькою Вікторії та має 71 рік.

                                                                           

Головна ідея фотовиставки — показати жінку, яка насамперед є українкою, ніжним і тендітним, але водночас сильним створінням, у всій її красі як берегиню роду людського.

— Своїми роботами мені хотілося розказати, що нам всім потрібно повертатися в нашу Україну, дізнаватися більше про наше коріння. Я б хотіла, щоб жінки згадали, ким вони є і яке їх головне призначення у цьому світі — бути берегинею роду людського, хранителькою домашнього вогнища, втіленням краси, ніжності, тендітності, любові і ласки, які наповнюють світ навколо миром, злагодою і благополуччям, — розповідає авторка світлин Вікторія Кривошея, на роботах якої всі жінки-смілянки відображають жінок-українок від дитини до бабусі, адже жінка прекрасна у будь-якому віці, якщо це справжня жінка.

                                                                        

На організацію і підготовку творчої фотовиставки Вікторія потратила близько місяця. У фотозйомках брали участь 8 смілянок. Авторські світлини Вікторії Кривошеї майстерно доповнені віршами, головною темою яких є жінка та її призначення у цьому світі. Авторкою поезій є сама ж Вікторія.

— Коли прийшла ідея зробити таку фотовиставку, то спочатку з'явилися вірші, а потім вже вірші доповнювалися образами жінок. Найцікавіше те, що кожен вірш глибоко описує кожну жінку, яка є учасницею фотовиставки, — говорить Вікторія Кривошея.

Ідейним натхненником фотовиставки стала мама Вікторії — Надія Григорівна Кривошея. Активно Вікторію в підготовці фотовиставки підтримали її друзі та Смілянський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Влітку минулого року Вікторія Кривошея презентувала у Смілі свою першу фотовиставку під назвою “Всі посмішки однакові” з авторського альбому “Такі ж самі як ми”. Учасниками цього фотопроекту були маленькі сміляни – діти з інвалідністю, а сама фотовиставка проводилася в рамках просвітницької діяльності інклюзивної освіти. Друга фотовиставка “Сміла моїми очима” була присвячена рідній Смілі.

Партнерами в організації фотовиставки “Народжена для того, щоб любити” виступив Смілянський міський ЦСССДМ, фотостудія “Студія PRO”, поліграфічний центр “Pixel” перукарем моделей працювала Оля Туркова, а візажистом — Жанна Король.

Як зазначив фахівець Смілянського міського ЦСССДМ Максим Пархоменко цю ж саму фотовиставку сміляни та гості міста зможуть побачити у травні до Дня матері.

21:58
3506

1 коментар

07:56
Класні роботи!)