ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Наш земляк знову знявся в музичному кліпі на пісню "Сенс" гурту Riffmaster

Наш земляк знову знявся в музичному кліпі на пісню "Сенс" гурту Riffmaster

Морський піхотинець 500 го батальйону та наш земляк, знову встиг відзначитися на телеекрані. Цього разу він зіграв роль козака в музичному кліпі з історичним контекстом. 

Автором матеріалу є Андрій Антоненко «Riffmaster», який і раніше співпрацював з нишим земляком. Минулого року спільними зусиллями в Кропивницькому було знято відеокліп на «Пісню спеціального значення», або «Тихо прийшов, тихо пішов». Тоді Петро Святецікий зіграв головну роль та виступив в якості співрежисера кліпу.

Як вже згадувалося раніше на нашому сайті, Петро за освітою режисер і співавтор популярних телевізійних проектиів «Міняю жінку», «Орел і Решка. Шопінг», «На валізах», та «Все для тебе». Черговий раз змінивши 

До зйомок кліпу на пісню «СЕНС» знову були запрошені учасники Україно-російської війни. Та і сам автор встиг послужити за контрактом водієм-парамедиком. Його воєнний шлях почався з візиту на лінію фронту з концертом. Вперше вони туди поїхали разом із Сашком ПОЛОЖИНСЬКИМ, та згодом Андрій вирішив підписати контракт. Його особистий досвід відкарбувався в його творчості. Пропонуємо переглянути новий Український музичний продукт.

18:31
2682

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!