ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Колишній прокурор та опер займалися браконьєрством

Колишній прокурор та опер займалися браконьєрством

Сьогодні, 10 грудня в селі Мошни, Черкаської області працівниками поліції було впіймано трьох браконьєрів, які займалися відстрілом оленів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook” повідомляє працівник правоохоронних органів Володимир Іващенко. 

Двоє браконьєрів утекли, але їх особи працівникам поліції вдалося встановити. Один із браконьєрів — Максим Кончин є колишнім заступником головного прокурора Черкаської обласної прокуратури, ще один браконьєр — колишній опер Смілянського відділу поліції Сергій Березій. Який вже раніше фігурував у скандальній справі з викрадення дизельного пального зі Смілянського ДЕПО. При спробі втекти одному з браконьєрів пошкодили ногу, тому його довелося госпіталізувати до лікарні. 

Третій браконьєр — начальник охорони депо на прізвище Пилипчак. Нині браконьєри переховуються, а працівники поліції продовжують їх пошуки, аби винищувачі природи відповіли перед законом, адже ті, хто мав би захищати природні ресурси та стояти на варті справедливості і порядку займаються незаконним знищенням диких тварин. За словами В. Іващенка, один із оленів, на якого полювали браконьєри носив дитинча. 

За неофіційними даними, Сергію Березію вдалося уникнути затримення. Наразі тривають оперативні заходи з встановлення його місця перебування.

00:00
2224

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!