ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Смілянин зіграв провідну роль у патріотичному кліпі

Смілянин зіграв провідну роль у патріотичному кліпі
Бійця Смілянського походження, який брав участь в запеклих бойових діях та вже раніше був героєм наших публікацій, запросили на зйомки музичного відеокліпу. Відеоматеріал відзняли на пісню Українського гурту RIFFMASTER “Тихо Прийшов, Тихо Пішов”. В якій розкриваються будні бійців — спецпризначенців. Матеріал знімали в Кропивницькому. Крім бійців — ветеранів, до зйомок долучилася і діюча «спецура»

"Військове телебачення України спільно з Riffmaster завершують роботу над кліпом пісні “Тихо Прийшов, Тихо Пішов”. Пісня присвячена воїнам підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Режисер: Володимир Бондаренко, оператор: Вадим Стасюк. До знімального процесу залучались Петро Святецький та воїни спеціального значення одного з наших полків." — про це йдеться на офіційній сторінці Facebook Командування сил спеціальних операцій ЗСУ. Яке і є замовником даного медіа продукту.

Пропонуємо Вашій увазі тізер кліпу та кілька фотознімків процесу зйомок:








Повна версія продукту буде доступна для перегляду після презентації, яка відбудеться завтра о 21:00 в Docker Pub. Про це повідомила в соцмережі Facebook концертний директор гурту — Поліна ІВАНОВА.
00:00
2384

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!