ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Смілян закликають підтримати петицію щодо долі пам’ятника Леніну

Смілян закликають підтримати петицію щодо долі пам’ятника Леніну

Мешканець м.Сміли — Юрій ОЗЕРОВ, зареєстрував на сайті міської ради петицію № 0000049 з пропозицією віддати останки пам’ятника Леніну, який було демонтовано ще в 2014 році на переплавку, а виручені кошти за бронзу спрямувати на розвиток благоустрою міста чи інші, соціальні проекти.

«Пам'ятник Леніну демонтували ще 22 лютого 2014 року і подальша доля його невідома уже п'ять років. За інформацією, сама скульптура зроблена з дорогоцінного металу бронзи і важить до декілька тон. Зрозуміло, що при переробці/переплавці/продажу можна вилучити кошти, достатні для здійснення не одного проекту, які закладені до громадського бюджету. Тобто мешканці матимуть можливість втілити у життя декілька великих і малих проектів, запропонованих громадою міста. Досить Іллічу безславно припадати порохом десь на задвірках, час приносити користь містянам.» — йдеться в петиції.

Після демонтажу, залишки конструкції зберігалися на подвір’ї Смілянського МРВ. Згодом були перевезені в КП «Комунальник», про що повідомив депутат обласної ради — Іван Далібожак.

Петицію можна підписати за посиланням: ПЕТИЦІЯ

Станом на 7 листопада, зібрано 42 підписи з 200 необхідних для розгляду пропозиції.

ФОТО: Олександр ВІВЧАРИК

Опитування:

Чи вважаєте Ви доречною дану пропозицію?

 
 
09:34
1725

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!