ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

У громади намагаються відібрати єдину бібліотеку на мікрорайоні

У громади намагаються відібрати єдину бібліотеку на мікрорайоні

Влада планує ліквідувати єдиний на мікрорайонах «Машбуд» та «Цукровик» заклад громадської освіти. Про це повідомила його керівник — Надія Радченко.

Чиновники посилаються на аварійний стан приміщення та от експерти його аварійним не вважають. 

«Так, дійсно приміщення потребує ремонту і в першу чергу — даху, але воно не має статусу аварійного» — запевняє будівельник, який складав кошторис ремонту даху.

Багато хто з членів комісії, які виїзджали на місце для оцінки стану будівлі теж сумніваються у доцільності надання йому статусу аварійного. Про це запевнив депутат міської ради — Констянтин Заріцкий.

Громада ж впевнена, навколо що приміщення бібліотеки хтось має комерційний інтерес і її хочуть ліквідувати щоб з часом на її місці зробити супермаркет.

"Єдине місце було куди можна було піти дітям повчити уроки у коли батьків немає часу з ними сидіти, Надія Іванівна завжди проконтролює. Ми постійно книжки читаємо, так ні! Зроблять чергову «Малинку», а книжковий фонд розтягнуть по місту" — скаржиться відвідувачка бібліотеки.

За словами Надії Радченко, понад 60% книжкового фонду належить громаді, оскільки саме вона є основним постачальником літератури до бібліотеки. 

«Як так можна вчинити? Взяти і роздати громадське майно?» — обурюється керівник закладу.

«Вони вважають нас збитковими та нерентабельними, а люди так вважають? Нехай прийдуть, подивляться відвідувачам в очі і запитають це у них!» — продовжує Надія Іванівна.

«Ми маємо лише одну проблему — протікання даху на ремонт якого вже навіть складено кошторис, нам сказали що коштів не буде. Ми писали вже всім, навіть склали листа Рудику та Сироїд. Чекаємо!» — емоційно завершила розповідь Пані Радченко.

20:21
2668

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!