ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Щойно біля магазину "Сріблянка" затримали озброєного чоловіка

Щойно біля магазину "Сріблянка" затримали озброєного чоловіка

Біля 21-ї години, мешканці мікрорайону «Машбуд» відреагували на голосні крики, що лунали з вулиці. За словами очевидців, біля магазину «Сріблянка» зупинився автомобіль з єврономерами. З якого вийшло два чоловіка і почали тікати. За чоловіками гналися працівники поліції. Одиного з них вдалося затримати на місці, оскільки чоловіки швидше за все не місцеві і розгубилися в дворі будинку по вулиці Незалежності. 

На допомогу копам підбігли небайдужі люди, але запропонувавши свою допомогу, у відповідь отримали грубість. Після чого перехожі почали відео та фотофіксацію події. Один з поліцейських в грубій формі пообіцяв учаснику бойових дій «сховати його телефон в інтимному місті». За неофіційними даними це був представник УКР. 

Конфлікт між поліцейським та перехожими вдалося владнати одному зі Смілянських копів. Він пояснив що проводяться оперативні дії із затримання групи осіб, які займалися розбійним нападом на дальнобійників і вести фіксацію — заборонено. 

За словами очевидців, затримана людина тримала в руках предмет що нагадує вогнепальну зброю. Надмірної сили до затриманого поліцейські не застосовували.

22:57
3692

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!