ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Кучеренко: Цуґцванґ, так можна охарактеризувати нинішню ситуацію з теплопостачанням у Смілі.

Кучеренко: Цуґцванґ, так можна охарактеризувати нинішню ситуацію з теплопостачанням у Смілі.

Всі можливі і неможливі служби тиснуть на місцеву владу щоб ті взяли борги Енергоінвесту, на місто і це дуже не малі борги. Цю ситуацію потрібно було вирішувати весною, а не сьогодні, коли на вулиці -5. Чи хоча б влітку. В глобальній перспективі, необхідне переведення міста на ІО (воно буде, поквартирно, під'їздами чи будинками  - інше питання), можливе збереження частини ЦО з глобальною модернізацією. На теперішній час потрібно включати опалення в будь-якому вигляді. 

Кредит, чи прийняття боргів Енергоінвесту нашій місцевій владі швидше за все що нав'яжуть. 

Єдине питання, що краще — кредит і шалені проценти, чи статичний борг? Як на мене — борг, з кредитом і його виплатою є проблеми(по часу довго — оцінка заставного майна, підписання всіх документів і т.д.), а з боргом треба домовлятись, реструктуризувати та віддавати. Такі жорсткі реалії. 

По газу домовлятись потрібно з Нафтогазом, а не з приватними трейдерами, в умовах дефіциту коштів дудь-яка копійка на рахунку. Виконувати умови Нафтогазу, та отримувати номінації. Опалювальний сезон проводити з максимальною економією газу, людських і матеріальних ресурсів (оптимізувати СКТЕ та провести кадрове скорочення, лишити лиш тільки самих необхідних людей задіяних в процесі виробництва теплової енергії). І паралельно проробляти плани по зацікавленню інвесторів/фірм і т.д., для переводу міста на ІО, та робити це, не завтра і не після завтра, а зараз!

P.S.: Це дуже не популярні дії. Але я іншого виходу не бачу, можливо він є але у мене не достатньо інформації, хоча з відкритих джерел зрозуміло що її більше і немає...

Сергій КУЧЕРЕНКО

Інженер — конструктор

13:31
2372

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!