ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Смілянська культура повертається до СРСР

Смілянська культура повертається до СРСР

Складається враження що в Смілі винайшли машину часу, оскільки вчора стався безпрецедентний випадок, притаманний Радянським часам. Влада застосувала цензуру до Смілянських музичних колективів та заборонила їхній виступ на міському заході.

Вчора відбувся «Фестиваль молоді», який за підтримки міської влади організовував член виконкому та підприємиць — Віктор Овчаренко, разом з іншим амбітним підприємцем — Андрієм Черничко. По завершенню заходу планувався виступ музичних гуртів з Черкас та Сміли. Черкащанам дали можливість відіграти свою програму, а от смілян на сцену не пустили. Мотивуючи свої дії вказівкою міського голови керівництву відділу культури. Про це розповідає Роман Сварог — фронтмен гурту «В моїй голові».

«Нас запрошував відділ культури, а саме — керівництво парку. Коли підійшла наша черга виходити на сцену, нам повідомили про те що наш виступ скасовано і при нашій спробі піднятися на сцену, буде вимкнено електромережу. Оскільки ми люди виховані та толерантні, прийняли рішення покинути територію заходу без скандалу» — розповідає Роман.

Музиканти пов'язують дану ситуацію з непорозумінням, яке виникло минулого року на фестивалі «Сміла РОК ФЕСТ» між Романом Сварогом та Андрієм Черничко, який разом з Віктором Овчаренком теж приймав інвестиційну участь в організації фестивалю.

В соціальних мережах вже помітна відповідна реакція незадоволених смілян, які наголошують на тому, що на культуру не може впливати те, що до неї не має ніякого відношення.

Чекаємо офіційних коментарів обох сторін.

Опитування:

Що стало причиною скасування виступу вМГ?

 
 
11:04
4814

2 коментаря

11:27
+1
Ви забули додати що виступ було скасовано з особистих образ на пост у фейсбуці де було висказана чітка моя позиція що до людей такого складу як вони. Коли застосовується адмінресурс членами виконкома щоб вирішувати особисти питання у відношенях — це дуже прикро та це є показник що у нашому місті немає ніяких демократичних свобод та взагалі культури поведінки.
Про пост ніхто не знав, тому нічого ніхто й не писав з приводу нього. Але якщо це дійсно є причиною то це вже ні в які ворота не лізе.