ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

В суспільстві знову назріває скандал

В суспільстві знову назріває скандал

Як вже повідомлялося раніше, суд поновив О.Цибка на посаді міського голови за відсутності претензій міської ради. Громада довго не могла збагнути як так могло статися що претензії до діяльності усуненого міського голови у міської ради худко зникли і на підставі чого суд зробив відповідні висновки.

В мережі оприлюднили лист, яким К.Синьогуб звернувся до Касаційного адміністративного суду від імені міської ради.

В документі  йдеться про наступне:

У провадженні Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду знаходиться адміністративна справа №703/914/16-а за касаційною скаргою Цибка Олексія Олександровича на постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 1 серпня 2016 року у справі за адміністративним позовом Цибка Олексія Олександровича до Смілянсцкої міської ради Черкаської облає її про визнання протиправним га скасування рішення про дострокове припинення повноважень, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Провадження у даній справі було відкрито судом першої інстанції у 2016 році. З часу розгляду цього спору місто Сміла залишається без міського голови, що в результаті порушує та впливає на права та інтереси територіальної громади міста Сміла, представництво якої міський голова здійснює, а також на права та інтереси кожного із громадян, які за належністю до цієї територіальної громади реалізують своє право на участь у місцевому самоврядуванні. Задоволення касаційної скарги судом касаційної інстанції сприятиме вирішенню міським головою нагальних питань і проблем, що наразі постали перед містом Сміла та його територіальною громадою.

Прошу розгляд даної справи, призначений на 28 березня 2018 року о 11 годині 30 хв., провести без  участі представника.

Чи самостійне чи узгоджене з міською радою дане рішення, сподіваємося дізнатися з коментарів К. Синьогуба.

Оригінал документу:



15:14
4523

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!