ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Баскетбольні страсті у страстну п'ятницю

Баскетбольні страсті у страстну п'ятницю

6 квітня 2018 року в м.Черкаси відбулися обласні змагання з баскетболу серед школярів. На яких Смілянська команда «Сміла» — здобула друге місце обігравши в напівфіналі команду із Золотоноші та Умані.

«Вітаємо збірну команду школярів міста, які у дуже страстних поєдинках здобули найвищу нагороду для школярів області — срібло!

Думаю, всі розуміють, що переграти „Черкаських мавпенят“ надскладна задача. Програма максимум виконана: ми відновили „статус-кво“ і переграли Золотоношу (52:49) та Умань, яким поступилися у минулому році (райони навіть не берем до уваги!)

Велика вдячність ветеранам смілянського баскетболу, які допомагали готувати школярів як спарингпартнери!» — повідомив Смілянський тренер з баскетболу Іван ПЕТРЕНКО

Серед найрезультативніших гравців слід відзначити капітана команди — Капітан команди Пірієва Данила, учня першої школи, Головченко Владислава (НВК«Лідер», колишня сш №5) та Арсеєнко Євгена (сш №11).

За матеріальну підтримку команда вдячна мережі магазинів «Ассоль» та міськвно, та директорам шкіл, від яких були делегати на змагання.

08:54
2462

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!