ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Сісти за стіл переговорів та вирішувати спільно проблеми міста закликав поновлений мер

Сісти за стіл переговорів та вирішувати спільно проблеми міста закликав поновлений мер

 29 березня відбулося І пленарне засідання 67-ї сесії Смілянської міської ради під головуванням щойно поновленого на посаді міського голови Олексія Цибка. У своїй промові з трибуни сесійної зали Олексій Цибко коротко прокоментував головні аспекти за якими найближчим часом працюватиме міська влада. Спочатку міський голова висловив слова вдячності смілянам, які його підтримували весь цей час у боротьбі за “крісло” головного господаря Сміли.

— Пропоную закопати, так би мовити, всі топори війни десь в небуття, сісти за один стіл і подивитися на проблеми містян, — закликав у своєму виступі О.О. Цибко та пропонував довкола вирішення проблем міста об'єднатися всім політичним партіям та силам.

— Ми бачимо, що наше місто сьогодні в дуже плачевному стані, тому що розвитку і інвестицій не могло бути без людини, яка несе відповідальність, тобто без міського голови. Тому ми маємо сісти за стіл переговорів, обговорити всі проблеми і знайти шлях до їх спільного вирішення, — мовив О. О. Цибко та зазначив, що проведе ряд зустрічей з головами депутатських фракцій та з депутатами особисто.

З його повернення, за словами О. О. Цибка, шоу робити не треба, а треба об'єднати сили громади, яка не є байдужою. Саме тому Олексій Цибко закликав громаду тісніше спілкуватися з міською владою і з ним особисто, адже вирішення проблем міста не можливе без активних громадян.

— Якщо ви будите в такому складі приходити на сесії, задавати питання міському голові, секретарю міської ради, тоді буде видно, що ми дійсно разом, — наголосив О. О. Цибко та завуальовано дорікнув громаді у тому, що два роки тому вони активно не стали на його захист та не захистили його від несправедливого рішення винесеного тоді депутатами.

— Я чекав вас тоді… два роки тому, коли це сталося. Ви пам'ятаєте в цій залі з бійкою. Я чекав вас, що ви встанете і запитаєте чому так сталося. Пройшло два роки і я ці два роки з піднятою головою ходив перед вами, — звернувся О. О. Цибко до громади та повідомив, що радий, що секретарем міської ради став Костянтин Синьогуб. До нього Олексій Олександрович звертатиметься за знанням і досвідом, адже вважає його професіоналом своєї справи.

Надалі О. О. Цибко перейшов до нагальних проблем міста — ремонту доріг та запропонував в подальшому контролювати як у Смілі ремонтуватимуться дороги, вимагати гарантій від виконавців цих робіт та контролювати використання коштів, які виділятимуться на ремонт доріг спільно з громадою.

О. Цибко під час своєї промови висловив занепокоєння тим, що зі Сміли виїжджають люди, особливо молоде покоління на заробітки закордон. Висловив свою думку про те, що Сміла не віддільна від Смілянського району і розвиватиметься спільно, адже це один край та запросив до слова голову Черкаської районної ради Олександра Вельбівця і голову Смілянської районної ради Володимира Грошева.  

06:19
2812

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!