ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Колишні регіонали намагаються і далі контролювати політичні процеси в місті

Колишні регіонали намагаються і далі контролювати політичні процеси в місті

22.06.2018 на ТРК Сміла ТВ вийшов сюжет з коментарем такого собі доктора та професора наук в галузі права — Поповського. Який озвучив свою думку стосовно проблем міста. Пан професор нічого по суті не сказав, а лише «налив води» навколо імпотентної влади, що і так ні для кого не новина та натякнув на невірний вибір електорату.  ;)

На його меседжі Вашу увагу загострувати не буду, а пропоную інформацію про те хто такий Дмитро Поповський та свої думки про те чому саме він дає відповідні коментарі місцевим ЗМІ.

Дмитро Поповський — народився в Смілі та закінчив ЗОШ №3, з юності прагнув бути юристом і демонстрував неаби які здібності. Так! Він дійсно досяг того до чого прагнув про що і повідомляє Сміла ТВ. 

Але крім того Сміла ТВ могла б наголосити і на інших досягненнях доктора наук. Цю роботу за них зроблю я.

Протягом багатьох виборчих кампаній, Пан Поповський був штабним юристом та особистим адвокатом регіоналів. Про що свідчать скандальні відеоматеріали які зняв діючий міський голова — О.Цибко під час складання протоколу на колишнього голову РДА — С.Зайцева за керування транспортним засобом у нетверезому стані. 

Саме Дмитро Поповський прибув тоді на місце події та надавав юридичну підтримку Сергію Зайцеву. Тож прямий зв'язок Поповського з колишніми регіоналами — очевидний.

Ні для кого не таємниця що ТРК Сміла ТВ, належала колишньому регіоналу та депутату міської ради — Геннадію Вариводу. Який і досі має вплив на її редакційну політику. Тож чому ТРК СМІЛА  ТВ вирішила взяти коментар саме у даної особи гадаю пояснювати не потрібно.

Параноя? Можливо! Але давайте пригадаємо інший випадок коли Максим Дубінський запросив на інтерв'ю такого собі «Данілу Стрєлєцкого» на псевдо - «Возмущенный смелянин», а в реальному житті — Олександра Ткаченко. Напевно мало хто згадає, але Олександр — теж є членом команди групи Варивод, Зайцев, Литвиненко, Кондратенко і так само був штабним працівником ПР, який зазвичай відповідав за агітаційний сектор. А в 2006му році очолював проросійський рух та працював в наметі проросійської партії з агітацією за «рускій мір і втарой гасударствєнний язик».

Мої висновки наступні: дана група осіб вже наскільки засвітилася в негативному амплуа, що активні дії з політичної реінкарнації мали б недолугий вигляд. Тому вона намагається вивести на арену інших, раніше непублічних чи маловідомих дійових осіб зі своєї команди - так званих «своїх людей». Маючи в руках такий інструмент як ЗМІ, вони «мацають» ситуацію. Періодично демонструючи смілянам «нові» постаті. «Схавали» обуреного, «схавають» і професора. 

Хто зна під яким прапором чи гаслом ці постаті ще можуть з'явитися 

Тож нам лишається не забувати хто є хто, вчасно інформувати інших та бути обережними у власному виборі. У нас надто коротка пам'ять.

15:13

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!