ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Через ситуацію з опаленням смілян можуть позбавити субсидій.

Через ситуацію з опаленням смілян можуть позбавити субсидій.

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 26.04.2017 № 300 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, яка набула чинності 01.05.2017.Постановою передбачено врахування доходів для призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Згідно прийнятої Постанови при призначенні субсидії на наступний термін враховуватиметься наявність простроченої понад два місяці заборгованості з оплати послуг. За наявності такої заборгованості субсидія на наступний термін не призначається, про що УСЗН інформує громадянина. Якщо протягом двох місяців після інформування особа підтвердила документально сплату заборгованості або уклала договір реструктирізації, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку – з місяця, в якому документально підтверджено сплату заборгованості.

З урахуванням того, що цієї зими сміляни не отримували платіжки за опалення, яке частково надавалося комунальним підприємством, може виникнути заборгованість по сплаті за теплопостачання, що в подальшому призведе до скасування субсидії чи змусить містян знову оформляти документи. 

14:05
1732

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!