ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Вчорашня витівка Рудика - нерозсудливість, або вимушена імпровізація

Вчорашня витівка Рудика - нерозсудливість, або вимушена імпровізація

Схоже що Народний депутат — Сергій РУДИК, так і не зрозумів що утнув на сесії Смілянської районної ради. Ввечері він традиційно відзвітував про проведену роботу на своїй сторінці у Facebook. У повідомленні народного обранця, йшлося про візит до сесійної зали, діалог з депутатами, розподіл субвенційних коштів та наступне:


«Користуючись нагодою подякував голові райради Валодимиру Грошеву за те, що, на відміну від голови РДА, бере активну участь у моїх виїзних прийомах з громадами сіл, 10 з яких відбулося у 2016 році!» — пише нардеп.


Народний депутат вихваляється власною неспроможністю. Адже від його візиту і керівник РДА і громада, очікували позитивного впливу на ситуацію, яка виникла в наслідок непорозуміння між районною радою та керівництвом РДА. Натомість візит Народного обранця, лише загострив конфлікт. Це сталося через необгрунтовану критику голови РДА. Під час якої, нардер вимагав від Андрія Колесника «публічності».

Громада не зрозуміла позиції Народного обранця, про що свідчать коментарі в соцмережах та заголовки матеріалів, які висвітлюють ситуацію:



«Рудик приїхав гасити пожежу бензином», "На сесії райради гаряче. Рудик приїхав на пожежу, але замість води привіз пальне"

Свою оцінку ситуації надали і громадські діячі. Анатолій ТЕРЕЩЕНКО прокоментував події так:

Якщо Сергій РУДИК допустив прокол то йому варто було б зробити висновки та прислухатися не лише до своїх помічників, а й до громадськості. Тому що Смілянська реальність не співпадає з його уявленням про неї.

Але існує і інша версія такого розвороту подій.

За колуарною інформацією, між Народним депутатом та головою Смілянської районної ради — Грошевим, була домовленість. Метою якої було усунення голови РДА та головного лікаря ЦРЛ із займаних ними посад. Сергій Рудик, вичікував позитивного рішення рішення по Зої Зиряновій після якого, Грошев мав би перейти до питання висловлення недовіри Андрію Колеснику. Задача Рудика — додавити позитивне рішення у випадку необхідності. Оскільки плани зірвалися, нардепу довелося імпровізувати. Саме тому він почав свою красномовну промову про публічність керівника РДА.

Сам же Андрій Колесник, вважає дану претензію безпідставною. Оскільки і він і громада, розуміють що заклики Сергія Рудика до публічності, відбуваються в контексті потенційної PR кампанії діючого Народного депутата.

00:00
1107

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!