ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

На сесії райради гаряче. Рудик приїхав на пожежу, але замість води привіз пальне

На сесії райради гаряче. Рудик приїхав на пожежу, але замість води привіз пальне

За словами присутніх на сесії Смілянської районної ради — там сьогодні гаряче. На повістку дня, мали поставити розгляд скандальних питань. Як раніше заявив Андрій КОЛЕСНИК, питання фінансування ЦНАПу перед радою він піднімати більше не буде. Прийнято рішення шукати альтернативне фінансування. Але питання районної медицини без депутатів вирішити неможливо. Нагадаємо що громада неодноразово зверталася до Володимира Грошева з вимогою знайти порозуміння у вирішенні проблемних питань, але замість пошуку консенсусу, він шукає можливість прибрати голову РДА та головного лікаря Смілянської ЦРЛ. Згідно колуарної інформації, саме ці питання, Грошев планував підняти на сьогоднішній сесії.


Для погашення конфлікту на сесію районної ради, завітав Народний депутат — Сергій РУДИК. Але замість того щоб допомогти керманичам Смілянщини знайти порозуміння, Нардеп почав «підливати до багаття масло». Свою промову він розпочав з різкої критики керівника РДА. Та апологету на користь голови районної ради. На його думку, саме діяльність Андрія Колесника призвела до колапсу. Але громада, не розділяє позицію нардепа, для неї, очевидно що у протистоянні винен голова районної ради оскільки саме його бездіяльність призводе до блокування важливих питань.

В колуарах, причини цих розбіжностей, коментують по-різному. Де-хто з «обізнаних» говорить про те, що Сергій РУДИК ображається на Андрія КОЛЕСНИКА через те, що керівник РДА, не супроводжує його під час візиту до Смілянського району. Що не входить в обов’язки голови РДА. Інші — розповідають про те що у Народного депутата є власні кадрові вподобання
00:00
1001

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!