ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

АНДРІЙ КОЛЕСНИК ПОКАЗАВ ГРОМАДІ МІЙБУТНІЙ ЦНАП

АНДРІЙ КОЛЕСНИК ПОКАЗАВ ГРОМАДІ МІЙБУТНІЙ ЦНАП

Як вже повідомлялося, представники громади, вимагали у керівництва Смілянського району, прояснити ситуацію навколо затримки запуску Смілянського ЦНАПу. Андрій КОЛЕСНИК, запросив всіх присутніх відвідати приміщення потенційного ЦНАПу та на власні очі побачити майбутній центр надання адміністративних послуг. Під час екскурсії, Андрій Валерійович розповів про власне бачення роботи центру:


За його словами, Смілянський ЦНАП, має обмежити необхідність контакту населення з чиновниками. Перший поверх будинку рад і має бути тим єдиним місцем де люди зможуть отримати всі необхідні послуги без потреби бігати сходами 4-х поверхової будівлі. Як прикладом, це вже давно реалізовано в сусідній Польщі. 2 — 4 поверхи виконкому, мають працювати в режимі «Back office» де чиновники виконуватимуть свої функціональні обов’язки, не контактуючи з населенням. Всю необхідну роботу з його обслуговування, має бути перекладена на спеціалістів ЦНАПу.

Саме тому такий формат співпраці влади з громадою і називається «Прозорий офіс». Тому що всі послуги, надаються в режимі «живої черги», яка контролюється електронною системою. Все відбувається швидко та прозоро. Що виключає корумповану складову. Адже комп’ютеру не можна дати хабаря за те, щоб він прискорив процес надавання послуги чи поставив першим в чергу.

Діалог голови РДА з громадою не зміг не зачипити таке болюче питння, як децентралізація. Адже майбутнє потенційного ЦНАПу, цілком залежить від цього процесу.

Відео:

Андрій КОЛЕСНИК про додаткові переваги ЦНАПу:


01:00
991

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!