ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Смілян закликають перекривати дороги аби звернути увагу чиновників на проблеми з теплом

Смілян закликають перекривати дороги аби звернути увагу чиновників на проблеми з теплом

Завтра, 1 лютого на центральній площі міста біля фонтану поблизу Будинку рад о 8.30 годині збираються сміляни аби провести чергову акцію протесту та висловити своє ставлення до проблем з теплопостачанням у місті. Відповідне офіційне звернення сьогодні, 31 січня було адресоване в.о. міського голови, секретарю міської ради Костянтину Синьогубу.

— Відсутність теплопостачання — це спільна проблема і вирішувати її потрібно разом, — впевнені громадські активісти та закликають смілян не бути байдужими, прийти до Будинку рад та разом відстояти право міста на відновлення нормального теплопостачання у своїх будинках. “У зв'язку з ігноруванням органами державної влади всіх рівнів проблеми з теплопостачанням у Смілі, що призвело до чергового відключення теплогенеруючих об'єктів від газопостачання, ми вимушені, щоб бути почутими, вдатися до крайніх заходів. Починаючи з 9.00 години ми обмежуємо рух транспорту на автомобільних шляхах державного сполучення, які пролягають територією міста, — йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що 29 січня у Смілі від теплопостачання працівниками ПАТ “Черкасигаз” було відключено 19 котелень. Станом в ніч з 29 на 30 січня теплопостачання до 16 котелень ввімкнули, а станом на 31 січня ще 3 котельні ( №1, № 3 та № 9) залишалися без газопостачання. Секретар міської ради Костянтин Синьогуб для вирішення питання з відновлення постачання газу поїхав до Черкаської ОДА. Завдяки співучасті громадських активістів, депутатів, представників комунального теплопостачального товариства котельні міста підключили. Керівництво ПАТ “Черкасигаз” вимагає аби Сміла взяла на себе борги за відбір газу без лімітів у січні та свідомо затягує вирішення питання з надання КП “Смілкомунтеплоенерго” іс-кодів, що не дає комунальному теплопостачальному підприємству стати до роботи. Керівник ОДА Юрій Ткаченко дав вказівку працівникам ПАТ “Черкасигазу” якомога швидше надати іс-кода для КП “Смілакомунтеплоенерго”. 

23:11
1809

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!