ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Влада ОДА обурена тим, як у Смілі розчищають дороги від снігу

Влада ОДА обурена тим, як у Смілі розчищають дороги від снігу

У понеділок, 29 листопада, у Черкаській ОДА відбуласякоординаційна нарада в режимі селекторного зв’язку з керівникамиструктурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та центральних органів виконавчої влади в області, головами райдержадміністрацій, міськими головами. Під час координаційної наради головними питаннями, які розглянули її учасники стала ліквідація наслідків ускладнення погодних умов на території області та моніторинг інфекційної захворюваності і епідситуації з кору.

Нарада проходила у режимі он-лайн, тож за її ходом можна було спостерігати на офіційному сайті ОДА в розділі “відео”.

Під час обговорення питання про боротьбу із погодною стихією та снігопадом, який знову засипав дороги області снігом в ніч з суботи 27 січня на неділю 28 січня учасники координаційної наради згадали Смілу. Під час зимової стихії проїхати містом майже неможливо, комунальні служби не справляються зі своєю роботою.

— Місто не долучилося до ліквідації наслідків негоди, хоча у них є техніка у комунальному підприємстві. Вона у цю ніч абсолютно не працювала на дорогах державного значення, — прокоментував ситуацію начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу Сергій Чубань.

На зв'язок з очільниками області Сміла так і не вийшла. Таке безвідповідальне ставлення до розчищення головних доріг міста під час зимової стихії обурило голову Черкаської ОДА Юрія Ткаченка:

— Ця дорога є комунальною (частина вулиці Соборної та виїзд зі Сміли на Умань). Ми вже пропонували Смілі, враховуючи складний фінансовий стан міста, передати її в підпорядкування Службі автомобільних доріг. Проте, це питання не вирішується вже два роки. Мало того, що дорога не відремонтована, так ще й не чищена, — прокоментував ситуацію голова ОДА Юрій Ткаченко та зазначив, що в таких випадках влада Сміли мала звернутися до області за допомогою, якщо самотужки не встигають розчистити дороги, якими їздять не лише сміляни, а й вся Черкаська область та назвав ставлення влади Сміли до розчистки доріг — відсутністю відповідальності перед смілянами.

Нагадаємо, що на сесії міської ради 25 січня секретар міської ради К. Синьогуб вже просив вибачення у смілян за стан доріг, які через несприятливі погодні умови, налипання мокрого снігу та невчасну роботу комунальних служб перетворилася на обледенілу вкриту вибоїнами льоду дорогу, між якими “ковиляв” міський транспорт та автомобілі спричиняючи незручності жителям міста. 

17:29
1719

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!