ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Зоря хоче десантувати в Смілу з Черкас неефективних перевізників

Зоря хоче десантувати в Смілу з Черкас неефективних перевізників

За інформацією видання «ПРО ВСЕ», перевізника, який не виконує свої обов`язки з перевезення в Черкасах, депутати пропонують в якості покарання відправити працювати у Смілу. 

У Черкасах мешканці мікрорайону Лісовий стали заручниками перевізника. Маршрут 7 скоротив термін курсування, тож остання маршрутка з Лісового виїздить тепер звідти о пів на десяту вечора. Пізніше добиратися з мікрорайону в інші частини міста можна хіба що на таксі. 

Питання скорочення маршруту порушили на сьогоднішній сесії ЧМР, адже скорочення рейсів відбулося і по 22 маршруту. Начальник відділу транспорту ЧМР - Віталій Москаленко пояснив, чому перевізник скоротив кількість маршрутів. За поясненнями перевізника, у нього немає фінансового ресурсу, щоб працювати після 22 години, оскільки тоді потрібно працювати вже за нічним тарифом.- Відповідно, він поставив нас до відома, що немає можливості працювати після 22 години, — каже Віталій Москаленко. 

Також, за його словами, маршрут 7 запропоновано на конкурс, оскільки з перевізником закінчився термін дії договору.- І він через це бере в заручники цілий мікрорайон, — обурився депутат Руслан Зоря. — У мене тоді пропозиція — давайте створимо чорний список перевізників і хай тоді їде працювати в іншу область, чи в Смілу, наприклад. Тобто він відмовився і нормально, а люди хай пішки ходять?

11:40
1625

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!