ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Добро пожаловать!
(если разместить сюда виджет, то он заменит этот тест)

IP камери Reolink

Ольбівець: "Сміла «пасе задніх» у розвитку серед інших міст і районів Черкащини"

Ольбівець: "Сміла «пасе задніх» у розвитку серед інших міст і районів Черкащини"

— З 2015 року у Смілі не припиняється боротьба за владу та досі тривають політичні баталії. Саме це і заважає нормальному розвитку міста, адже всі сили, енергія і ресурси спрямовуються на боротьбу за владу. Політичні баталії стримують життєдіяльність міста, заважають нормальному розвитку і побудові комфортних умов для проживання містян, — так вважає голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, який 29 березня відвідав Смілу та виступив на сесії Смілянської міської ради. Очільник обласної ради приїхав поздоровити з поверненням на посаду міського голову Олексія Цибка та закликав депутатів і міську владу до об'єднання та співпраці заради вирішення проблем в яких потопає Сміла і Смілянський район.

В першу чергу О. І. Вельбівець наголосив на тому, що за останніми показниками динаміка розвитку Смілянщини залишається найгіршою по Черкаській області, маючи на увазі і місто, і район.

— Така оцінка, — впевнений керівник обласної ради, — є об'єктивною. Реформи в медицині, освіті, дорожньому господарстві, інфраструктурі по всій Черкаській області проходять більш-менш гармонійно і тільки Сміла і Смілянщина випадає з цього списку. А винними у всьому є, на думку очільника обласної ради, органи місцевого самоврядування, які то ведуть політичні ігри, то чекають поки прийде хтось і вирішить за них їх же проблеми.

Незадоволений О. І. Вельбівець залишився і тим, що Сміла і район, які є невіддільними один від одного залишаються поза участю бюджету вищого рівня у розвитку власних територій.

— Сьогодні кожній території Черкаської області на рівні співучасті бюджетів різних рівнів вдається вирішувати ряд проблем, завдяки реалізації державних програм, програм прийнятих на рівні області, міст, районів, тощо. Сміли у цих процесах, на превеликий жаль, немає, — зазначив О. І. Вельбівець.

— Ви маєте 7 депутатів від своєї території в Черкаській обласній раді, — зазначив О. Вельбівець, маючи на увазі Смілянський виборчий округ вцілому. Такого кількісного представництва немає жоден інший район. Ваші депутати в обласній раді — активні і конструктивні люди, а невикористання такого потенціалу мене дивує. Тут або нікому нічого не потрібно, або така позиція влаштовує всіх, — сказав О. Вельбівець і попросив депутатів та громаду зробити висновки.

10:35
2227

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!